Upplevelser och födelsedagspresent-tips
En heldag med födelsedagspresenter

Vi får med jämna mellanrum i uppdrag att planera och genomföra hel och halvdagar med upplevelser för svensexor, företag, bröllop och inte minst födelsedagar. Vi skräddarsyr alltid upplevelsen till individen. Här nedan ger vi några exempel på hur en heldag kan se ut. Exemplet har vi tagit från en dag då en familj ville fira den 50-åriga pappan. Det blev tveklöst en present som gav minnen för livet.

Planeringen är jätteviktig för att dagen ska få den genomslagskraft som är tänkt, eftersom vi har en lång erfarenhet av att planera superdagar blir det garanterat rätt. Planeringen av en superdag börjar alltid med en kortare intervju om offret, budget, mål med dagen mm.

Klockan sju:
Den firade går som vanligt ut med hunden för en kortare promenad, limousinen står en bit bort och väntar på telefonsamtalet som ger klartecken att köra fram till hemmet. Ordentliga kläder stuvas in i limousinen där resten av familjen redan väntar med frukost. I detta fall använde vi oss av Hummerlimousinen för att få in så många personer som möjligt.

Kvart över sju, kidnappningen:
Den firade kommer tillbaka från morgonpromenaden med hunden och ser limousinen och chauffören, som står med namnskylt framför bilen. Ur högtalarna ljuder den firades favoritlåt, ”you lost that lovin’ feeling”. När pappan kommer fram till dörren på bilen dämpas musiken och familjen sjunger ”Happy Birthday” och en granne tar hand om hunden tills vidare.

Halv åtta, frukost och transport:
Limousinen lämnar hemmet för körning mot Bromma flygplats där även ombyte kommer att ske på flygskolan. Under färden passar familjen på att äta en enklare frukost och lyssna på skön musik.

Fem över åtta, fotografering med familjen:
Limousinen anländer till Bromma flygplats. En pilot står och väntar med ett flygplan. Dags för upplevelse nummer två! Efter en kortare genomgång av vad som kommer att hända. Detta följs av fotografering och övriga lyckoönskningar av familjemedlemmarna som inte kommer att vara med hela dagen. Nu är det dags för flygningen!

Halv nio, rundflyg över Stockholm:
Flygplanet lyfter för en fantastisk rundflygning över Stockholm som nu är klädd i orangea nyanser från morgonsolen. På vissa ställen ligger morgondimman kvar och i kombination med det fantastiska ljuset ger detta en fantastisk vy för de tre familjemedlemmarna. Hade det varit dåligt väder skulle familjen ha åkt strax norr om Stockholm där en Lamborghini var inbokad för en exklusiv provkörning. Då vädret var bra kommer den firade att få utnyttja presenten vid ett senare tillfälle.

Kvart över nio, landning:
Rundlygningen avslutas med en snygg landing och det är nu dags för transport till nästa stopp. För denna körning används vanlig taxi för att hålla kostnaderna nere till andra upplevelser och presenter.

Halv tio, taxitransport:
Taxibilen lämnar Bromma flygplats och kör in mot Stockholm city för en uppfriskande spa-upplevelse.

Klockan tio, spa:
Framme vid spa-anläggningen väntar bubbelpool och avslappnande massage. I bubbelpoolen kan hela familjen sitta och njuta av den underbara förmiddagen.

Kvart i tolv: lunch Dags för lunch!
Fem timmar har gått sedan kidnappningen och det är dags att fylla på med energi. Här finns det ett stort urval av restauranger men en av våra favoriter är utan tvekan Fredsgatan 12, som passar nästan alla smaker. Mycket god mat i en härlig miljö som inte kostar skjortan. Provsmakning av champagne ingår givetvis. Lunchen går även att avnjuta i naturen över öppen eld. Taxi till och från restaurangen.

Klockan två, pistolskytte:
Efter en god lunch är det dags för en riktig pangupplevelse. Taxin tar sällskapet till Stockholms bästa skjuthall där en flerfaldig mästare i pistolskytte väntar och ska ta hand om gruppen. Aktiviteten inleds med säkerhetsgenomgång och följs sedan av en timmes skjutande och cirka trekvart relax i loungen där lättare förfriskningar kombineras med biljard och äkta quality-time med familjen.

Klockan fyra, transport:
Taxi till nästa anhalt.

Tjugo över fyra, spa:
Tiden går fort och det börjar bli dags för en uppiggande behandlig för fötter och ansikte vilket tar lite drygt en timme. Fotmassage är underskattat och vi brukar rekommendera det som avslutning på dagen då den får igång blodcirkulationen på ett förträffligt sätt.

Halv sex, transport hem:
Den här familjen valde att ha en härlig hemmamiddag med hela familjen efter den intensiva dagen. Maten tillagades under eftermiddagen av släktingar. I anslutning till middagen är det bildvisning från dagens äventyr, utan tvekan en present som kommer att ge många underbara minnen för alla inblandade.
© 2013 Fodelsedagspresent.se
Populära upplevelser
Tipsa en vän
Ditt namn:
Din väns E-post:

Skicka

Upplevelseakuten AB | Skeppsbron 21, Tullhus 1 | 111 30 Stockholm | info@fodelsedagspresent.se | villkor
PRESENT-TIPS: födelsedagspresent | julklapp | bröllopspresent | Presentkort p?upplevelser
Replica Rolex watches are in no way inferior to the original rolex replica sale. They are having same designs and styles, their functionality is similar to originals and they are made with great replica watches uk. With the passage of time, techniques and methods employed by manufacturers have undergone a replica watches uk. Now, they employ such advance technology which aids in manufacturing such rolex replica that are undistinguishable from originals. Not only replica watches¡¯ designs are similar to the originals; even the weight of omega replica uk are equal to weight of the originals, thus making it more difficult to set them apart from the originals. Therefore, it can be said that just like originals that require quality investment at one time, replica watches also require one time but a fraction of investment as these watches are less expensive than the originals.